Öğrencilerimizin dikkatine…

• Yaz tek ders sınavına girecek öğrencilerin staj defter ve evraklarını 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında okula teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihlerde staj defter ve evraklarını teslim etmeyen öğrenciler tek ders sınavına giremeyeceklerdir.
  • Eğitime devam edecek öğrenciler, staj defter ve evraklarını staj dönemini takip eden eğitim öğretim döneminin başlangıcından itibaren en geç üç hafta içinde (18.09.2017- 06.10.2017) danışman öğretim elemanı ya da Bölüm Staj Komistyonlarına teslim edeceklerdir. Belgeleri zamanında teslim etmeyen öğrencilerin o dönem yaptığı staj kabul edilmez.
  • Staj defterlerinin kapaklarının orjinal olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde bu defterler, komisyon tarafından kabul edilmeyecek ve staj geçersiz sayılacaktır.
07 Eylül 2017, Perşembe 64 kez görüntülendi