Emirdağ Aziziye Külliyesi, gerçekleştirilen altyapı düzenlemeleri ve onarım faaliyetleri sonrası öğrencilerin ve personelin hizmetine sunuldu.

Emirdağ Aziziye Külliyesi spor salonunda gerçekleştirilen törene Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Adem Aslan, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Prof. Dr. İsa Sağbaş, Emirdağ Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (EKDAD) Başkanı Abdullah Halaç, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile birlikte diğer katılımcılar tarafından yapımı tamamlanan tesisler gezildi.

04 Şubat 2019, Pazartesi 567 kez görüntülendi