Emirdağ Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı ikinci sınıf öğrencileri Kongre ve Seminer Organizasyonu dersi kapsamında Öğr. Gör. Hülya MUTLU nezaretinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen Gastronomi Festivaline katıldı.

Aşçılık programı öğrencilerinin Kongre ve Seminer Organizasyonu dersi kapsamında teknik gezi düzenlendi. Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tahsis edilen araç ile saat 07:00 da yolculuğa çıkan öğrenciler saat 10:00 civarında festival alanına ulaştı. Festivalin hareketlenmeye başladığı saatlerde pişen kazan yemekleri hakkında bilgi alan öğrenciler, stantları gezerek sektör temsilcileri ve şeflerle tanışma fırsatı yakaladı. Üniversite kampüsünde gerçekleşen etkinlik kapsamında “ Mutfakta Bilim Var” sloganı ile yapılan yarışmayı izleyen öğrenciler, fakülteye ait mutfak atölyelerinde inceleme yaptı.

Festival kapsamında düzenlenen etkinliklere katılan öğrenciler ekmek ve et ürünleri workshoplarını ve düzenlenen panelleri takip etti. Etkinlik sonunda saat 16:00’da Emirdağ için hareket edildi. Öğrencilerin etkinliklere katılmalarından dolayı oldukça memnun kaldıkları gözlenirken, yolculuk sırasında okul için alınan bir çuval soğan ve stantlardan verilen promosyonlar gün sonunda tebessümlerin kaynağı oldu.

 

 

21 Ekim 2019, Pazartesi 456 kez görüntülendi