Okulumuz Doktor Öğretim Üyesi Akif ABDULLAH ve Öğretim Görevlisi Abdullah TAYTAK tarafından organize edilen ve okulumuz Kocatepe Bankacılık kulübü öğrencileri tarafından sunuculu yapılan “Başarı Hikayeleri-I” konulu konferansların ilki okulumuz  Prof Dr. Nijad Bilge Konferans Salonu’nda Kaymakamımız Sayın Abdüssamed Kılıç’ın değerli katılımlarıylagerçekleştirildi.

Emirdağ Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılım sağladığı konferansta MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal Yıldız tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından söz alan Emirdağ İlçe Kaymakamı Sayın Abdüssamed KILIÇ, özgeçmişinden ve kendi yaşamından örnekler vererek iş ve sosyal yaşamda başarılı olmanın yolları , nelere dikkat edilmesi ve nasıl bir yol izlenmesi ve çalışma motivasyonu konularından bahsetti. Başarılı olmanın buna inanmak ve karşılaşılan ilk başarısızlıkta vazgeçmemek ve ısrarcı olmakla sağlanabileceğini aktaran kaymakamımız öğrencilere gerçekten isterlerse yapamayacakları iş olmadığını söyledi. Dürüst olma, çok çalışma, alçak gönüllü olma, proje üretme konularında bilgiler veren Kaymakamımız hem öğrencilere eğitim öğretim hayatı ve meslek sınavları hem de Kaymakamlık mesleği hakkında tecrübe ve bilgi aktarımında bulundu , öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından konferans plaket takdimiyle sona erdi.

27 Şubat 2020, Perşembe 163 kez görüntülendi