Okulumuz Öğretim Görevlisi Fatma TOPUZ ERYÜRÜK ve Öğretim Görevlisi Abdullah TAYTAK tarafından organize edilen ve “Başarı Hikayeleri” konulu konferansların ikincisi okulumuz Prof Dr. Nijad Bilge Konferans Salonu’nda Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Serkan KOYUNCU’nun değerli katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Emirdağ Meslek Yüksek Okulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılım sağladığı konferansta MYO Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal YILDIZ tarafından yaptığı açılış konuşmasında Belediye Başkanına okula yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan Emirdağ Belediye Başkanı Sayın Serkan KOYUNCU, özgeçmişinden, eğitim öğretim hayatı ve kendi yaşamından örnekler vererek başarının çalışmaktan geçtiğinden, özgüven içinde olmanın ve bir hedef edinmenin öneminden bahsetti. Öğrencilere belediyenin gençlere yönelik projelerinden olan kültür evi, kütüphane ve diğer projelerinden bahseden Belediye Başkanı Sayın Serkan KOYUNCU Emirdağı’nın tanıtımı için Amorium antik kenti kazılarına önem verdiklerini vurgulayarak Selmani FARASİ ve EZOP’un Emirdağlı olduklarını ifade etti. Öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından konferans plaket takdimiyle sona erdi.

10 Mart 2020, Salı 206 kez görüntülendi