Tek Ders Sınavı 22 Eylül 2021 Çarşamba Günü saat:14.00 de Uzaktan Eğitimle “Online-Süreli” ya da şeffaf ve denetlenebilir nitelikte “Ödev” veya “Proje” şeklinde Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden yapılacaktır.

“Devam koşulunu yerine getirip tek dersten başarısızlığı nedeniyle mezun olamayan (stajını yapan ve mezun olması için tüm dönemler dâhil sadece 1 dersi kalmış) son sınıf öğrencilerine bir defaya mahsus olmak üzere” tek ders sınavı açılacaktır.

2020-2021 ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tek ders sınavına girmek isteyen son sınıf öğrencilerinin en geç 21 Eylül 2021 Salı günü saat 17.00’ye kadar aşağıdaki Tek Ders Sınav Dilekçesini doldurup emirdmyo@aku.edu.tr E-posta adresine göndererek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Sınava Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız…

20 Eylül 2021, Pazartesi 725 kez görüntülendi