27 Eylül 2021 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında Covid-19 Pandemisi Koşulları Nedeni İle Verilecek Sınav Haklarının Yeniden Degerlendirilmesi Neticesinde; Azami Süresini Dolduranlardan, Başvurmaları Halinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılından İtibaren İlişiği Kesilenler Dâhil İlişiği Kesilecek Ön Lisans Ve Lisans Öğrencilerinin Uygulamalı Derslerin Nitelikleri Gözetilerek 2547 Sayılı Kanunun 44 Üncü Maddesinin (C) Bendi Kapsamında Hiç Almadığı Veya Devam Koşulunu Sağlamadığı Dersler İçin De Sınav Haklarından Yararlanabilecekleri Bu Kapsamda Daha Önce Ek Sınav Haklarından Faydalanarak Ek Süre Alan Ya Da 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılından İtibaren İlişiği Kesilen Öğrencilere Ek Sınavlarda Faydalandıkları Dersler Dışında Kalan Dersler (Hiç Almadığı Veya Devam Koşulunu Sağlamadığı Dersler) İçin Ek Sınav Hakkı Verilecektir.

BU ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ LİNKTE YER ALAN DİLEKÇE İLE BAŞVURULARINI 11.10.2021- 31.01.2022  TARİHLERİ ARASINDA YAPMAK ZORUNDADIRLAR. BAŞVURULAR ŞAHSEN, POSTA, KARGO YA DA E-POSTA (emirdmyo@aku.edu.tr) İLE YAPILABİLİR.

Dilekçe İçin Tıklayınız..

11 Ekim 2021, Pazartesi 436 kez görüntülendi