Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “MEZUNLAR PANELİ” gerçekleştirilmiştir. Emirdağ Meslek Yüksekokulu yönetimi, akademik personelleri, öğrencileri ve mezunları katılım sağlamıştır. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Zafer KARDEŞ’in, sunuculuğunu öğrencilerimizden Yusuf ÇAKIR’ın yaptığı panele, Harita ve Kadastro Bölümü mezunlarımızdan Sadık UYGUN ve Muhasebe – Vergi Uygulamaları Bölümü mezunlarımızdan Mahir ERGÜN konuşmacı olarak katılım sağlamışlardır. Panelde mezun öğrencilerimizle birlikte, Aşçılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Erhan BABAÇ, Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. E. Ayça GÜZELDERELİ YILMAZ, Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü öğretim elemanı Doç. Dr. Koray ÇELİKELOĞLU, Yapı Denetimi Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Mustafa KAVAL hayat hikâyelerini, kişisel deneyimlerini ve tavsiyelerini katılımcılarla paylaşmışlardır. Katılım sağlayan mezun öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri takdim edilerek panel sona ermiştir.

13 Aralık 2022, Salı 368 kez görüntülendi