1. Mazeret Sınavları 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde öğretim elemanının uygun gördüğü ilgili dersin forum saatinde yapılacaktır.
  2. Bireysel düzeyde yaşanan teknik aksaklıklar vb. sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınmayacaktır.
  3. Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sisteminden (UES) veya sınavın tamamlanmasından kaynaklı olarak sınava giremeyen, sınavını tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrenciler sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte aşağıda yer alan Sistem Kaynaklı Mazeret Dilekçesini doldurarak elden öğrenci işlerine veya emirdmyo@aku.edu.tr adresine en geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü 17.30’a kadar mail göndermelidirler.
  4. Sağlık sorunları sebebiyle mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenciler sağlık raporları ile birlikte Sağlık Nedeniyle Mazeret Sınavı Dilekçesini en geç 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü 17.30’a kadar öğrenci işleri bürosuna elden teslim veya emirdmyo@aku.edu.tr adresine mail göndermelidirler.
  5. Öğrencilerin mazeretleri birim yönetim kurulu kararı ile mazeret sınav hakkı tanınabilecektir.
  6. Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Tüm Öğrencilerimize Duyurulur.

Sistem Kaynaklı Mazeret Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Sağlık Nedeniyle Mazeret Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

12 Mayıs 2023, Cuma 1139 kez görüntülendi