Şef Cengizhan Kara’nın katılımıyla “Afet Mutfağı” konulu etkinlik gerçekleştirilmiştir. Kahramanmaraş’ta depremzedelere toplu yemek çıkartarak askerlik vazifesini yerine getiren Aşçılık programı mezun öğrencimiz Cengizhan, depremde afet mutfağı deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Etkinlikte; afet durumlarında aşçılık bölümü öğrencilerinin önemi, afet yönetimi, seyyar mutfaklar, kısıtlı su, yakıt, gıda, ekipman ve personel ile yemek hazırlama, üniversitede afet mutfağına yönelik derslerin önemi ve afet bölgelerinde hijyen konuları ele alınmıştır. Etkinlik yapılan soru cevap kısmının ardından sona ermiştir. Mezun öğrencimiz Cengizhan Kara’ya katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

01 Aralık 2023, Cuma 47 kez görüntülendi