Üniversitemiz Danışma Kurulları Yönergesinin 8/4. maddesinde “Birim Danışma Kurulu, Üniversite Danışma Kurulunun belirlediği çalışma takvimine göre Birim Sekreterliğinin tüm üyelere yaptığı davet ile güz ve bahar yarıyıllarında olmak üzere yılda en az iki kez toplanır.” ifadesi gereği Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 güz dönemi birim danışma kurulunun; Kurumsal Katkı ve Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgilendirme ve görüş alış verişinde bulunma toplantısı 30/11/2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Toplantı salonunda Saat : 14:00 de gerçekleştirildi.

Toplantı Emirdağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa KÖSE başkanlığında Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Ferhat UYGUN, Öğr. Gör. Burcu HURMA, Yüksekokul Sekreteri Turgut KIRCA, Dr. Öğr. Üyesi Akif ABDULLAH, Dr. Öğr. Üyesi Hülya MUTLU, Dr. Öğr. Üyesi Ebubekir YAZICI, Öğr. Gör. Betül ŞENSÖZ Dış Paydaşlarımız Serkan KOYUNCU Yerine Ramazan POYRAZ, Gürkan EMEKSİZ, Emin ÇINAR, Halil İbrahim AKTEPE Yerine Ahmet YİĞİTER, Öztürk KÖYCÜ ve Ahmet ŞAHBAZ’ ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Birim Danışma Kurulunda Görüşülen Konu Başlıkları:

 

Birim danışma kurulu üyelerinin görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme

Okulumuzun son durumu hakkında sayısal verileri bilgilendirme

Birim danışma kurulu ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alış verişi

(Bölümlerin özel sektörle daha çok iletişim halinde olması, ortaklaşa faaliyette bulunulması vb..)

Şehir okul kaynaşması için yeni sosyal etkinlik projeleri ve bilimsel aktivitelerin yapılması

Kaynaşmanın kurumlara yayılması gibi konular görüşülmüştür.

Toplantı birim danışma kurulu üyelerinin görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona ermiş olup görüş ve öneriler oy birliğiyle karara bağlanmıştır.

14 Aralık 2023, Perşembe 43 kez görüntülendi