Aşçılık Programı öğrencileri, SÖZEN Grup tarafından 8-9 Mart 2024 tarihlerinde 4.sü düzenlenen Turizm, Gastronomi ve Ağırlama sektörünün en önemli etkinlikleri içerisinde yer alan Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT etkinliğine kurum hocalarımız ile teknik gezi kapsamında katılım sağlamıştır . Ulusal ve uluslararası HORECA Sektörünü, turizm ve ağırlama sektörünün yatırımcılarını, otel ve restoranların üst düzey yöneticilerini, gastronomi profesyonellerini, F&B direktörlerini, satın alma müdürlerini, şefleri, gastronomi yazarlarını, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçilerini, seyahat acentelerini, marina turizmi profesyonellerini ve sektöre değer katan birçok ismi bir araya getiren konferans & fuar, öğrencilere sektöre yönelik farkındalık kazandırmıştır. Ayrıca öğrenciler gastronomi öncüleri ve ünlü şefler ile tanışma ve merak ettikleri sorulara cevap bulma imkânı bulmuşlardır.

10 Mart 2024, Pazar 39 kez görüntülendi