24.04.2024 tarihinde saat 14:00’da Emirdağ Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Uygulama Mutfağında Emirdağlı ev hanımlarının katılımıyla sirke atölyesi gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen atölyede sirke kurulumu için ürün seçimi, su ve şeker tercihleri, ekipman seçimi ve sterilizasyonu, sirke kurulumu, çökme, süzme, keskinleştirme ve şişeleme aşamaları hakkında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılmıştır. Ardından elma sirkesi uygulamalı olarak gösterilmiştir. Sirke kurulumunun ardından farklı gıdalardan da nasıl sirke kurulacağı hakkında bilgi verilmiştir. Etkinlikte soru cevap kısmı ile sirke hakkında merak edilenler cevaplandırılmıştır. Program öğrencilerimiz misafirlerimize hazırladıkları ikramlıkları servis etmiştir. Aşçılık programı uygulama mutfak ve servis alanları gezilmiş olup bölüm hakkında bilgi verildikten sonra etkinlik sona ermiştir. Katılımları için Emirdağlı kadınlarımıza teşekkür ederiz.

09 Mayıs 2024, Perşembe 10 kez görüntülendi